Kosova Üniversitesi Besyo

Kosova Üniversitesi Besyo

Yurt dışında eğitim görmek isteyen kişilerin ilk tercihleri arasında Kosova gelmektedr. Ülkedeki eğitimin kalitesi ve aynı zamanda yaşam şartlarının iyi olması tercihlerde büyük rol oynar. Kosova Üniversitesi Besyo dahil olmak üzere çok farklı bölümler üniversitede yer almaktadır. Besyo bölümü spora olan ilgisi ve alakası olan kişiler için en ideal olan bölümler arasında yer almaktadır. Spor ve antrenör eğitimi için alınan dersler mesleki anlamda öğrencilere büyük katkı sağlar. Derslerin donanımlı hocalar tarafından verilmesi öğrencilerin eğitimi açısından oldukça fayda sağlar. Ülkede eğitim harçları da son derece uygundur. Eğitim süresi ve bölüm farklılığına bağlı olarak harçlarda ufak farklılıklar olabilir.

Besyo Eğitimi İçin Gereken Belgeler

Bölüme kayıt yaptırmak isteyen kişilerden puan şartı istenmez. Puan stresi yaşamadan üniversitede okumak mümkündür. Mezuniyet sonrasında alınan diplomanın Türkiye’de geçerliliği vardır. Kosova üniversitesinden alınan diploma ile çok rahat bir şekilde iş bulunabilir. Kosova Üniversitesi Besyo gençlerin ilgisinde olan bir bölümdür. Dörtyıllık bir eğitim senesi vardır. Eğitim programı verimli geçecek şekilde ayarlanarak her detay düşünülmektedir. Genellikle antrenman ile geçen derslerde vücut sağlığı ile ilgili de bilgiler öğencilere aktarılır. Hocalar ders dışında deneyimlerini de öğrencilere aktararak mesleki yaşamlarında faydalanacakları ve işlerine yarayacak aktarımlar yaparlar.

Ülkedeki rahat yaşam koşulları öğrencilerin rahat bir şekilde yaşamasını sağlar. Ülkede halkın büyük bir kısmı İngilizce konuşmaktadır. Bu da öğrencilerin iletişim ile ilgili problemini tamamen ortadan kaldırmaktadır. Kayıt srasında öğrencilerden sadece diploma ve bir kaç basit belge istenir. Bu belgeler öğrencilerin ülkelerinde kolay bir şekilde erişebilecekleri şekildedir. Harç dışında kayıt sırasında hiç bir şekilde okul tarafından ücret talep edilmez. Sonrasındaki en önemli konu kalınacak yerdir. Okul çevresindeki otel ve yurtlar ilk etapta öğrenciler için en ideal olan seçenekler arasında yer alır.sonrasında zaman ilerledikçe bir kaç arkadaş masrafları bölüşerek ev kiralama alternatifini değerlendiriyorlar. Ev tercihi eşyalı olandan yana kullanılırsa çok daha ekonomik olmaktadır. Ev ilanlarına gazete ve internetten bakılabilir. Evler kullanışlı ve temizdir.

 Ev ortamında çok daha onforu bir şekilde eğitim dönemi geçirilir. Diğerönemli olan nokta ise ulaşımdır. Ülkeye sadece pasaport ile vize istenmeden otobüs ve uçak ile giriş yapılıyor. Havalimanından 24 saat hizmet veren takisler ile kısa sürede merkeze varılmaktadır. Şehir içinde de otobüs ve minibüsler uygun fiyatlar ile sık sık seferler düzenleyerek işlek bölgeleri rota belirleyerek  şehirde hizmet vermektedir. Ülkeye 10 saati aşan bir sürede Bulgaristan yolu kullanılarak otobüs ile rahat bir şekilde varılır. Kosova Üniversitesi Besyo bölümüne kayıt yaptıran öğrenciler bölüm ile ilgili detaylı bilgileri danışmanlık firmasından öğrenebilir. Ayrıca ev, eşya, güvenilir sosyal mekanlar ile ilgili de olumlu anlamda yönlendirici bilgiler öğrencilere anlatılarak bu konuda yardımcı olunmaktadır.

Adres: Katip Mustafa Çelebi mahallesi – Mavi Han İstiklal Caddesi No: 49 D:kat:5  Taksim/İstanbul

Telefon: (0212) 709 87 09 iletişim için tıklayınız.

Puanla
[Total: 0 Average: 0]

Tarafından desteklenmektedir WordPress. Tarafından tasarlanmıştır WooThemes

Messenger, Instagram ya da WhatsApp üzerinden iletişime geçmek için hemen tıkla! Messenger ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş! Instagram  ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş! WhatsApp ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş!