2 Yıllık Myo Mezunlarına Mimarlık Dikey Geçiş

2 Yıllık Myo Mezunlarına Mimarlık Dikey Geçiş

Yurtdışında öğrencilerimize fırsatlar sunan, en iyi yurtdışı eğitimlerini almaları için emek veren Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak Kosova Üniversiteleri konusunda en iyi olanakları sizlere sunmaktayız. Başta Priştine’nin en gözde okulu Universum Üniversitesi olmak üzere, Kosova Üniversiteleri öğrencilerimize cazip olanaklar ve kolaylıklar sunmaktadır. Bunların başında sınavsız kabul gelmektedir. Universum Üniversitesi öğrencilerimizi sınavsız olarak, bir taban puan şartı olmadan kabul etmektedir. Lise diplomanızla üniversitelere kabul edilebilirsiniz. Uygun rakamlarda harçları ödemekte zorlanmazsınız. İki taksitle sömestre başlarında ödeyebilirsiniz. Universum Üniversite lise mezunları gençlerimize lisans eğitimi imkanları sunmakla birlikte, aynı zamanda dikey geçiş imkanları konusunda da kolaylıklar sunmaktadır.

2 yıllık myo mezunlarına mimarlık dikey geçiş

Ülkemizde, meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinde eğitimlerini alan gençlerimiz, kesinlikle sizi geleceğe mükemmel şekilde hazırlayacak dikey geçiş imkanından yararlanmalısınız. Bu şekilde, kalan senelerinizi tamamlayarak lisans diplomanızı alabilir, diplomalı bir mimar olarak güvenle geleceğinize odaklanabilirsiniz. 2 yıllık myo mezunlarına mimarlık dikey geçiş imkanı, gençlerimiz için tamamen sınavsız şekilde gerçekleşmektedir. Hiçbir şart olmadan, ülkemizdeki eğitiminizi tamamladıktan sonra, dikey geçiş imkanından yararlanmak için iletişime geçebilirsiniz. En doğru rehberliği almak için profesyonel öğrenci danışmanlarımız sizleri bekliyor. Mutlaka sizlere sunulan fırsatları değerlendirin ve en doğru seçimi yapı değerli gençler. Türk öğrenciler için özel kontenjan fırsatlarını kaçırmayın.

Kosova’da Eğitim Hayaliniz Gerçek Oluyor

2 yıllık myo mezunlarına mimarlık dikey geçiş imkanı ile Kosova’nın en önemli üniversitelerinden birinde öğrenci olma ayrıcalığını yaşayacaksınız. Ayrıca, Doğru Avrupa’nın parmakla gösterilen eğitim kurumlarından biri olan Universum Üniversite’sinde eğitim alacağınızı unutmamalısınız. Deyim yerindeyse, parmakla gösterilen bir üniversiteden mezun olmanın şansını yakalayacaksınız. Son derece medeni bir ortamda, bir birey olarak sevgi, saygı ve değer göreceğiniz bir kurumda öğrenci olmanın şansını yaşayacaksınız. Size devamlı şekilde rehberlik edecek öğretmenlerinizle ve danışmanlarımızla kendinizi asla yalnız hissetmeyeceksiniz. Uluslar arası bir ortamda, hem Kosovalı, hem Türk, hem de Avrupa’nın dört bir yanından öğrencilerle eğitim alma şansını yakalayacaksınız. Başarılı olmak, geleceğe güvenle adım atmak için bu hayatınızın en önemli fırsatı olacaktır.

Priştine Universum Üniversitesi, ülkenin en önemli ve prestijli üniversitelerinden biridir. Öğrencilerimiz kurumda ayrıcalıklı konumdadır. İngilizce destekli bölümler bulunmaktadır ve bunlardan biri de mimarlık fakültesidir. Dikey geçiş yapan öğrencilerimizin eğitim aldıkları yıllar da sayılmaktadır ve kaldıkları seneden eğitim alma imkanı sunulmaktadır. Kesinlikle, diğer lisans öğrencilerinden bir farkınız olmadan, aynı sıralarda, sınıflarda, aynı dersleri alarak eğitiminizi yapacaksınız. Türkiye’den hocaların da derslere katıldığını belirtelim. Mezun olduğunuzda alacağınız mimarlık diploması, size kariyer kapılarını açacak. Avrupa ülkelerinde çalışabileceksiniz. İsterseniz, ülkemize dönerek ülkemizde tanınan diplomanızla kariyerinizi burada yapabileceksiniz. Mutlaka bu fırsatı değerlendirin ve mimar olma yolunda ilk adımınızı atın.

Adres: Katip Mustafa Çelebi mahallesi – Mavi Han İstiklal Caddesi No: 49 D:kat:5 Taksim/İstanbul

Telefon: (0212) 709 87 09 iletişim için tıklayınız.

Puanla
[Total: 0 Average: 0]
Messenger, Instagram ya da WhatsApp üzerinden iletişime geçmek için hemen tıkla! Messenger ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş! Instagram ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş! WhatsApp ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş!